Tanúsítás menete

A megrendelést követően azonnal továbbítjuk az adatait (név, telefonszám, település) a területileg illetékes mérnök kollégánk felé, aki egy időpontegyeztetés után elvégzi az ingatlana helyszíni felmérését. A felmért adatokat továbbítja nekünk, mi pedig ez alapján kiszámoljuk, kiállítjuk az energetikai tanúsítványt. Az elkészült dokumentumot elektronikusan, e-mailben vagy futárszolgálattal kézbesítjük. A hitelesített tanúsítvány azonosítóját már hamarabb sms-ben el tudjuk juttatni az Ön részére - amennyiben a szerződéskötés ezt megkívánja. 


 

 

  

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a legtöbbször nagyon sürgős a tanúsítvány elkészítése, ezért semmilyen plusz költséget nem számolunk fel a gyorsaságunkért, számunkra ez a sebesség a természetes. A helyszíni felmérést követően kollégánk azonnal továbbítja nekünk az adatokat, mi pedig azonnal elkészítjük a tanúsítványt. Szervezett munkavégzésünknek köszönhetően Ön akár a helyszíni felmérés után 24 órával megkaphatja a tanúsítványt, de igény esetén a helyszíni felmérést követően 6 - 12 órán belül SMS-ben is át tudjuk küldeni a tanúsítvány hitelesített azonosítóját (HET-szám), ami alapján az ügyvéd már meg tudja írni az adásvételi szerződést.

 

 

Milyen dokumentumokra lesz szükségünk?

 

Amennyiben rendelkezésre áll bármilyen építészeti tervdokumentáció (alaprajz, metszet, műszaki leírás), úgy kérjük, ezeket a helyszíni felmérés időpontjára készítsék elő. Ezen kívül szükségünk lesz a tanúsítandó ingatlan helyrajzi számára is, ez adásvételi szerződésről, tulajdoni lapról leolvasható.

 

Áraink

 

Tovább a megrendeléshez!

 

A mi energiánk az Ön szolgálatában!